FELHÍVÁS

A Fehér megyei RMDSZ, a Magyarlapádi RMDSZ és a Dr. Szász Pál Egyesület felhívja az érdekeltek figyelmét, hogy Március 15-e tiszteletére ünnepi néptánc fesztivált szervez Magyarlapádon, 2014. március 15-én 10 órai kezdettel.

A fesztiválra meghívunk és várunk minden Fehér megyei magyar néptánccsoportot, korra való tekintet nélkül.

A rendezvény egy napos lesz. Az előadandó program maximális időtartama 15 perc. A résztvevők részére ebédet biztosítunk. A csoportok szállítását, a jelenlegi helyzet szerint, sajnos nem áll módunkban biztosítani, ezt mindenki saját maga kell megoldja. (Amennyiben változik a helyzet, a bejelentkező csoportokat azonnal értesítjük)

 

A jelentkezéssel egyidejűleg kérjük megjelölni az alábbiakat a mellékelt jelentkezési lapon: az előadni kívánt műsorszámok megnevezése, időtartama, koreográfus, technikai igényt, a résztvevő rövid (5-10 soros) bemutatkozása, a csoport vezetőjének neve elérhetősége (tel., e-mail).

Amennyiben a fellépés időpontjára vonatkozóan különleges kérés merül fel, azt szintén kérjük előre jelezni a kellemetlenségek elkerülése érdekében.

 

Bővebb felvilágosítás és jelentkezés: a Fehér megyei RMDSZ székházban, Nagyenyed, Morii u. 24. sz., vagy a feher@rmdsz.ro e-mail címen vagy 0258-861258 telefon számon, 2014. március 1-ig.

 

A rendezvény tervezett programja:

10,00: református templom: ökumenikus ünnepi istentisztelet

11,30: református templomkert: koszorúzás

12,00 -13,00: átvonulás a kultúrotthonba

13,00: Ünnepi műsor a kultúrotthonban

18,00: Ünnepi táncház

 

Szervezők:

Fehér megyei RMDSZ

Magyarlapádi RMDSZ

Dr. Szász Pál Egyesület

 

Társszervezők:

 

Magyarlapádi Önkormányzat

Magyarlapádi Református Egyházközség

Etnika Kulturális Alapítvány

Magyarlapádi Hagyományőrző Néptánccsoport

Magyarlapádi Ifjúsági Szervezet

Fehér Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács

Fehér megyei RMDSZ Nők Szervezete

 

A jelentkezési  lap letölthető itt

 

 


/p