A Communitas Alapítvány támogatásai Fehér megyében 2021-ben

Idén minden eddiginél hathatósabban támogatta a Communitas Alapítvány Fehér megye magyar civil szervezeteit, közösségeit. A rendezvények közül támogatásban részesült az Aranyosszéki és Alsó-Fehér Vármegyei Huszár és Honfoglaló Hagyományőrző Egyesület által szervezett III. Fehér Megyei Honfoglaló Hagyományőrző Találkozó, a III. Gyulafehérvári … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

ELŐSZÖR SZERVEZTEK NÉPTÁNCTÁBORT A BETHLEN-KOLLÉGIUMBAN

A nagyenyedi Bethlen Gábor Kollégiumban számtalan érdekes iskolán kívüli tevékenységet valósítanak meg minden évben, néptánctábort azonban mindeddig soha nem szerveztek. Idén, mivel a járvány miatt egy ideig a néptáncoktatás szünetelt, indokolttá vált egy úgynevezett edzőtábor, amelyben a résztvevők rövid idő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

„Barangolás Örömvárban” – Élménydús nyári iskola Nagyenyeden

Nyolc éves múltra tekint vissza a nagyvakáció idején működő foglalkozás Nagyenyeden, idén is azonnal beindult a program, mihelyt az utolsó iskolai  csengőszó szabadjára bocsátotta a diákokat. Az utóbbi években egyre gazdagabb programokkal igyekeznek tartalmassá, a gyerekek számára fejlesztővé és feledhetetlenné … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Történelmi íjásztábor a fugadi Bánffy kastélyban

Harmadik alkalommal szervezte meg, 2021. július 2-4 között, az Aranyosszéki és Alsó –Fehér Vármegyei  Huszár és Honfoglaló Hagyományőrző Egyesület és a marosújvári Sóváros Egyesület azt a sokszínű rendezvényt, amely minden korosztályhoz szólt és ahol a legapróbb részletek is hazaszeretetre, nemzetszeretetre … Egy kattintás ide a folytatáshoz….